GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καυτή" ηθοποιός ποζάρει με το μπικίνι της και μοιράζει... εγκεφαλικά - ΦΩΤΟ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, όλοι έχουν μπει σε εορταστική διάθεση και μπορεί οι περισσότεροι να επιλέγουν χειμερινά θέρετρα για να περάσο...

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, όλοι έχουν μπει σε εορταστική διάθεση και μπορεί οι περισσότεροι να επιλέγουν χειμερινά θέρετρα για να περάσουν λίγες χαλαρές και ευχάριστες στιγμές, αλλά η Eiza Gonzalez επέλεξε έναν... εναλλακτικό προορισμό.
Η 28χρονη μελαχρινή ηθοποιός, η οποία βρέθηκε στη δημοσιότητα πριν από μερικούς μήνες όταν κυκλοφόρησε ότι προορίζεται να υποδυθεί την Catwoman, σύμφωνα με την Daily Mail βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη μαγευτική Χονολουλού, χαρίζοντας στιγμές που... κόβουν την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού με το μαύρο μπικίνι της και απολαμβάνοντας τον ήλιο και τα ζεστά νερά.
Η Eiza νωρίτερα φέτος έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο με τον 46χρονο ηθοποιό Josh Duhamel, ο οποίος χώρισε από την τραγουδίστρια Fergie πέρυσι μετά από οκτώ χρόνια γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση