GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντέμι Λοβάτο για την περιπέτειά της με τα ναρκωτικά: Είμαι τυχερή που ζω - ΦΩΤΟ

Η Ντέμι Λοβάτο δήλωσε πως αισθάνεται τυχερή που είναι ζωντανή και κατέκρινε τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην πορεία της υγείας...

Η Ντέμι Λοβάτο δήλωσε πως αισθάνεται τυχερή που είναι ζωντανή και κατέκρινε τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην πορεία της υγείας της και τα δήθεν προβλήματα.

Η τραγουδίστρια είχε μεταφερθεί τον Ιούλιο στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών και έκτοτε κάνει θεραπεία.

Στον λογαριασμό της στο twitter η Λοβάτο επιβεβαίωσε ότι πλέον δεν κάνει χρήση και παρακίνησε τους θαυμαστές της να μην πιστεύουν όσα διαβάζουν στα ΜΜΕ.

"Κάποιες πηγές εκεί έξω είναι πρόθυμες να μιλήσουν και να πουλήσουν ιστορίες στα μπλοκ και στα σάιτ για τη ζωή μου, αλλά δεν αφορούν στην πραγματικότητα κανένα κομμάτι της ζωής μου" έγραψε.

"Κάποια ημέρα θα μοιραστώ με τον κόσμο τι ακριβώς συνέβη, γιατί συνέβη και πως είναι η ζωή μου σήμερα αλλά μέχρι να είμαι έτοιμη να το κάνω και να το μοιραστώ με τους ανθρώπους σας παρακαλώ σταματήστε να παρεμβαίνετε" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση