GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Αυτοί που επιτέθηκαν στον ΣΚΑΪ, είναι οι αντίστοιχοι ή οι ίδιοι που επιτέθηκαν στο σπίτι μου - ΒΙΝΤΕΟ

Του Γιώργου Λυκουρέντζου Σε ευθεία καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ και στην Καθημερινή προχώρησε ο υπουργός Επικρατε...

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σε ευθεία καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ και στην Καθημερινή προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μιλώντας στη Βουλή ο κ. Φλαμπουράρης προκάλεσε αίσθηση υποστηρίζοντας ότι οι επιθέσεις που έχει δεχθεί στο σπίτι του προέρχονται από τους ίδιους ανθρώπους οι οποίοι χθες έβαλαν την βόμβα στον ΣΚΑΪ ή αντίστοιχους με αυτούς.

«Καταδικάζω αυτή την αποτρόπαια και εγκληματική πράξη εναντίον των εργαζομένων του ΣΚΑΪ αλλά επειδή γνωρίζετε ότι είμαι παθών, 2,5 φορές μου έχουν κάψει το σπίτι οι αντίστοιχοι ή οι ίδιοι κι άλλες 10 φορές μου έχουν επιτεθεί γνωρίζετε πολύ καλά ότι εγώ δεν το έκανα θέμα έτσι όπως έχετε κάνει εσείς το θέμα του ΣΚΑΪ» είπε.

Ο υπουργός Επικρατείας έστρεψε τα πυρά του στη Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την ότι με τον αντιπολιτευτικό της λόγο θρέφει τον διχασμό και τρέφεται από αυτόν.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση