GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλαβάνος για Τσίπρα: Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την περίπτωση του Ιούδα

«Τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός, δεν είχα τη δύναμη να τον εκλέξω εγώ. Έκανα μία προσπάθεια να φύγει α...

«Τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός, δεν είχα τη δύναμη να τον εκλέξω εγώ. Έκανα μία προσπάθεια να φύγει από το παλιό η αριστερά πιστεύοντας ότι ένας νέος άνθρωπος θα συμβάλει. Έπεσα εντελώς έξω. Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την περίπτωση του Ιούδα, είναι η πλήρης αποτυχία», δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο κ. Αλαβάνος τόνισε ότι «αυτή η προδοσία και η απαξίωση της αριστεράς μέσα στην κοινωνία την οποία έχει κάνει ο κ. Τσίπρας, δεν την έχει κάνει ο χειρότερός μας αντίπαλος μέχρι τώρα και με τόσο μεγάλη επιτυχία».

«Ο δεξιός είναι επικριτικός απέναντι στις θέσεις της αριστεράς αλλά και στις πιο δύσκολες καταστάσεις για την Αριστερά υπήρχε και μέσα στους συντηρητικούς μια εκτίμηση στην Αριστερά. Είναι αυτό που λέμε η ηθική απαξίωση. Πιστεύω ότι είναι υπεύθυνος προσωπικά και ο Αλέξης Τσίπρας και όλη η παρέα Δραγασάκηδες, Φλαμπουράρηδες έχουν κάνει ένα θίασο του οποίου το παίξιμο το σκηνοθετεί ο εξωτερικός παράγοντας», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Αλαβάνος υπογράμμισε ότι «από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτήν τη μεγάλη στροφή και προσπάθησε να γίνει διαχειριστής της κατάστασης και ακολούθησε την προηγούμενη διακυβέρνηση της χώρας, ήταν φυσικό να αρχίζει να εμφανίζει και όλα αυτά τα παθολογικά φαινόμενα, να γίνονται αυλές, να γίνονται μεσάζοντες. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διεφθαρμένο κόμμα ως προς την πολιτική του ακεραιότητα. Είναι διεφθαρμένο γιατί εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Αποφάσισε ένα δημοψήφισμα όχι στις κατευθύνσεις της τρόικα και σε μια ημέρα η κυβέρνηση το ''όχι'' το έκανε ''ναι''. Είναι ένα από τα χειρότερα πολιτικά πραξικοπήματα που έχει βιώσει η Ελλάδα στη νεώτερη της ιστορία».

Στην ερώτηση πώς χαρακτηρίζεται ο επικεφαλής, ο κ. Αλαβάνος απάντησε ότι «είναι ένας πραξικοπηματίας πολιτικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση