GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακρόν για τα επεισόδια στο Παρίσι: Πάντα θα δέχομαι διαμαρτυρίες, αλλά δεν θα δεχτώ ποτέ τη βία

Με απόλυτο τρόπο ο Γάλλος πρόεδρος καταδικάζει τη βία λέγοντας ότι δεν θα τη δεχθεί ποτέ αναφερόμενος στα επεισόδια και τις συγκρο...

Με απόλυτο τρόπο ο Γάλλος πρόεδρος καταδικάζει τη βία λέγοντας ότι δεν θα τη δεχθεί ποτέ αναφερόμενος στα επεισόδια και τις συγκρούσεις που σημειώνονται στο Παρίσι ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές των "κίτρινων γιλέκων".

Το κύμα βίας και βανδαλισμού στο Παρίσι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο και δεν έχει τίποτα να κάνει με μια ειρηνική έκφραση ενός νόμιμου θυμού, επεσήμανε ο Γάλλος πρόεδρος και υπογράμμισε: "Πάντα θα δέχομαι διαμαρτυρίες, πάντα θα ακούω την αντιπολίτευση, αλλά ποτέ δεν θα δεχτώ τη βία. Καμιά αιτία δεν δικαιολογεί την επίθεση εναντίον των δυνάμεων της τάξης, το πλιάτσικο στα καταστήματα, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια να τυλίγονται στις φλόγες, περαστικοί και δημοσιογράφοι να απειλούνται, η Αψίδα του Θριάμβου να βεβηλώνεται", σημείωσε από το Μπουένος Άιρες, στο τέλος της συνόδου της G20.

Ο Μακρόν αρνήθηκε να δεχτεί ερωτήσεις έπειτα από μια μέρα ταραχών στο Παρίσι, αλλά δήλωσε ότι εκείνοι που διέπραξαν βίαιες ενέργειες απλά επιζητούσαν να σπείρουν το χάος. Ο πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε ότι συγκάλεσε συνεδρίαση με τους κορυφαίους υπουργούς του μόλις επιστρέψει στο Παρίσι για να συζητήσουν πώς θα απαντήσουν σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση