GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φωτογραφία του Μπουτάρη με γνωστή ηθοποιό - ΦΩΤΟ

Μία φωτογραφία μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δήμητρα Ματσούκα....

Μία φωτογραφία μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δήμητρα Ματσούκα.
Η γνωστή ηθοποιός αναφερόμενη στον κ. Μπουτάρη έκανε λόγο "ένα άνθρωπο με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια, που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορία της Θεσσαλονίκης".
«Κάνω μια εξαίρεση, ποστάροντας μια φωτογραφία που δεν αφορά άμεσα ή έμμεσα τη δουλειά μου. Κι αυτό γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε μια όαση στην συνήθως μελαγχολική ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της χώρας, κάποιος που μου δίνει χαρά όποτε συναντώ και συζητώ-ανεξαρτήτως θέματος. Ένας άνθρωπος με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια, που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορία της Θεσσαλονίκης. Και κάποιος που αποδεικνύει ότι δεν μετριέται η ηλικία με αριθμούς, όταν υπάρχει δίψα και αγάπη για τη ζωή και την ουσία της», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση