GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλό χτύπημα της μοίρας για μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού - ΦΩΤΟ

Μέσα σε λίγους μήνες η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Γιώτα Λύδια έχασε τον επί 50 χρόνια σύζυγό της Κώστα Δαμιανό καθώς και τ...

Μέσα σε λίγους μήνες η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Γιώτα Λύδια έχασε τον επί 50 χρόνια σύζυγό της Κώστα Δαμιανό καθώς και τον αδερφό της Μιχάλη Μανταράκη.

Δεν πρόλαβαν να στεγνώσουν τα δάκρυά της από τον απρόσμενο χαμό του συζύγου της τον Απρίλιο και στις αρχές του Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της, βυθίζοντας τη μεγάλη κυρία του πενταγράμμου στο πένθος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

"Έχασα τον σύζυγό μου, το στήριγμά μου και στις αρχές του μήνα κήδεψα και τον αδερφό μου. Τι άλλο πικρό μπορεί να συμβεί στη ζωή μου;" αναρωτιέται η Γιώτα Λύδια, που μιλά στην Espresso και προσθέτει: "Η μοναδική μου παρηγοριά πλέον είναι το παιδί μου, τα εγγόνια μου και τα δισέγγονά μου. Με προσέχουν σαν πολύτιμο φυλαχτό", εξομολογείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση