GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέλκας: Συναντήθηκα με τον Άγιο Βασίλη και αποδέχθηκα τη πρόταση της Ροβανιέμι - ΦΩΤΟ

Ο Δημήτρης Πέλκας βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τις διακοπές των Χριστουγέννων και μεταξύ άλλων την Παρασκευή το βράδυ παρακολούθησε ...

Ο Δημήτρης Πέλκας βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τις διακοπές των Χριστουγέννων και μεταξύ άλλων την Παρασκευή το βράδυ παρακολούθησε την αναμέτρηση της Φενέρ με τη Ρεάλ για την 15η αγωνιστική της Euroleague.
Την επόμενη μέρα ήταν λογικό να κυκλοφορήσουν διάφορα σενάρια για συζητήσεις του μέσου του ΠΑΟΚ με ομάδες από την Τουρκία και συγκεκριμένα τη Φενέρ, ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα για συμφωνία με ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Όμως, παρά τα όσα λέγονται, ο Πέλκας δεν είχε καμία επαφή με κάποια από τις ομάδες της Κωνσταντινούπολης που είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν τον περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα και ο ίδιος φαίνεται να διασκεδάζει τα σενάρια που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν ξεκινήσεις επαφές για νέο συμβόλαιο από την στιγμή που αυτό που είναι σε ισχύ και εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση