GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού σημειώθηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες σήμερα

Πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν έπεσε η θερμοκρασία σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ στη λεωφόρο Πάρνηθος αποκαταστάθηκε η κυκλ...

Πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν έπεσε η θερμοκρασία σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ στη λεωφόρο Πάρνηθος αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων που είχε διακοπεί από χθες το απόγευμα, λόγω της χιονόπτωσης.
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες σε κατοικημένες περιοχές έχουν καταγραφεί στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-10,3 βαθμοί), στη Βωβούσα Ιωαννίνων (-9,4), στη Βλάστη Κοζάνης (-9,4), στα Γρεβενά (-8,6), στο Παρανέστι Δράμας (-7,9), στη Βουτύρω Καρπενησίου (-7,9), στο Περτούλι Τρικάλων (-7,6) και στο Βαρικό Φλώρινας (-7,2).
Πάντως, σήμερα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, τοπικά ισχυρό παγετό το πρωί στα ηπειρωτικά και σταδιακή μικρή εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση