GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Μαγείρευαν και πουλούσαν πίτες... με τη σάρκα των θυμάτων τους

Ένας άνδρας από τη Βραζιλία μαζί με τη σύζυγό του και την ερωμένη του σκότωσαν τουλάχιστον τρεις γυναίκες και χρησιμοποίησαν τη σά...

Ένας άνδρας από τη Βραζιλία μαζί με τη σύζυγό του και την ερωμένη του σκότωσαν τουλάχιστον τρεις γυναίκες και χρησιμοποίησαν τη σάρκα τους για να μαγειρέψουν πίτες που είτε έφαγαν, είτε πούλησαν.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν το Απρίλιο του 2012 στο Γκαρανχούνς όταν αποκαλύφθηκε η φρικαλεότητα των πράξεων τους σε βάρος γυναικών, τις οποίες καλούσαν στο σπίτι τους με το πρόσχημα προσφοράς εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεικτικό της αγριότητας των πράξεων τους είναι ότι σκότωσαν τη μία από τις τρεις γυναίκες μπροστά στη 18 μηνών κόρη της και την επόμενη μέρα τάισαν το παιδί με κομμάτια της μητέρας του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο άνδρας από τη Βραζιλία και η ερωμένη του καταδικάστηκαν σε 71 χρόνια φυλάκισης και η σύζυγος του σε 68 χρόνια.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: ZUMAPRESS.com, nypost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση