GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραγασάκης: Παρατείνεται ο νόμος Κατσέλη

Την παράταση του νόμου Κατσέλη προανήγγειλε ο Γιάννης Δραγασάκης. Μιλώντας στη Βουλή και αναλύοντας το θέμα του εξωδικαστικού μηχανισμού,...

Την παράταση του νόμου Κατσέλη προανήγγειλε ο Γιάννης Δραγασάκης. Μιλώντας στη Βουλή και αναλύοντας το θέμα του εξωδικαστικού μηχανισμού, ο κ. Δραγασάκης είπε ότι με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία θα έρθει έως το τέλος του χρόνου, θα υπάρξει παράταση του νόμου Κατσέλη.
Ο υπουργός Οικονομίας έκανε επίσης έκκληση προς τις τράπεζες να δουν πιο θετικά τον εξωδικαστικό μηχανισμό για τον οποίο κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα τροπολογία.
"Να μην χάνουμε το δάσος, πρέπει να πάμε σε ταχύτερη μείωση του ιδιωτικού χρέους" τόνισε ο κ. Δραγασάκης. "Το πρόβλημα αυτό που κληρονομήσαμε απειλεί την ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος, την οικονομία αλλά και την κοινωνία αν δεν βρούμε μια διέξοδο σ’ έναν χρονικό ορίζοντα. Βεβαίως υπάρχει ο λεγόμενος ‘ηθικός κίνδυνος’ αλλά και η δεύτερη ευκαιρία. Κι εμείς δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία", υπογράμμισε μιλώντας για την τροπολογία και τις αλλαγές στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση