GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος για τη φωτογραφία του Σαλβίνι με καταδικασμένο για ναρκωτικά οπαδό της Μίλαν - ΦΩΤΟ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ιταλία φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι με οπαδό της Μίλαν, ο οποίος είχε συλληφθ...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ιταλία φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι με οπαδό της Μίλαν, ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε με κινητό την περασμένη Κυριακή, στην γιορτή για τα 50 χρόνια των Ultras, των οργανωμένων φανατικών φιλάθλων της Μίλαν. Ο Σαλβίνι απαθανατίστηκε με τον Λούκα Λούτσι, ο οποίος όπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica πριν από λίγους μήνες συνελήφθη εντός των ορίων έρευνας για διακίνηση ναρκωτικών και καταδικάσθηκε σε 18 μήνες φυλάκιση.

Στελέχη της ιταλικής Αριστεράς ζήτησαν από το Κίνημα Πέντε Αστέρων να σχολιάσει την επιλογή του γραμματέα του κόμματος Λέγκα και να απαντήσουν εάν θεωρούν ότι ο Σαλβίνι θα έπρεπε να παραιτηθεί. Ο γερουσιαστής Φράνκο Μιραμπέλι του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό το ότι ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας υποτιμά τόσο φανερά τις έρευνες της Δικαιοσύνης».
«Είμαι υπέρ των έντιμων και ζωντανών φιλάθλων. Η βία δεν με εκφράζει και δεν εκφράζει κανέναν άνθρωπο του αθλητισμού», απάντησε ο Σαλβίνι, προσθέτοντας ότι «και ο ίδιος έχει λάβει δικαστική κλήση σε απολογία», προφανώς αναφερόμενος στις αποφάσεις του που καθυστέρησαν την αποβίβαση μεταναστών σε λιμάνι της Κάτω Ιταλίας.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγή ΦΩΤΟ: repubblica.it, ansa

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση