GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις από μάρτυρα “κλειδί” για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας

Άλλοθι φαίνεται ότι προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν για το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοι...

Άλλοθι φαίνεται ότι προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν για το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ένας φίλος του 19χρονου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του κατηγορούμενου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και ο 21χρονος συγκατηγορούμενος του.

Ο νεαρός περιέγραψε τον 19χρονο ως ένα οξύθυμο και βίαιο άτομο, το οποίο έμπλεκε συνεχώς σε τσακωμούς και χειροδικούσε συχνά σε βάρος άλλων, προσθέτοντας ότι τον είχε ικανό να σκοτώσει. Σε αυτόν τηλεφώνησε ο 19χρονος λίγη ώρα αφότου συναντήθηκε με την άτυχη φοιτήτρια προτείνοντάς του να συνευρεθούν ερωτικά όλοι μαζί. Όταν αυτός αρνήθηκε, ο 19χρονος τον ρώτησε εάν είχε στο σπίτι του κάποιο μέρος με κρεβάτι, για να πάει με την αδικοχαμένη φοιτήτρια.

“27 του μήνα, τα μεσάνυχτα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘είμαι με τη φοιτήτρια, θες να τη φέρουμε σπίτι σου’ και του είπα όχι. Από μέσα ακουγόταν μόνο η φωνή της κοπέλας”, είπε ο μάρτυρας κλειδί, προσθέτοντας ότι αρνήθηκε να παραχωρήσει το σπίτι του, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να καταλήξει στους Πεύκους.

Τα ξημερώματα και ενώ είχε γίνει ήδη το στυγερό έγκλημα, ο 19χρονος τηλεφώνησε ξανά στον φίλο του, προφανώς σε μία προσπάθεια να ‘χτίσει’ άλλοθι.

“Τρεις παρά (ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου) με πήρε ξανά τηλέφωνο να μου πει ‘εγώ τελείωσα με τη φοιτήτρια, να έρθω στο σπίτι σου να αράξουμε, να έρθουμε’, πληθυντικός ήταν”.

Σύμφωνα με την Espresso, οι κατηγορούμενοι εξαφανίζονται για δύο μέρες και την 1η Δεκεμβρίου ο 19χρονος συναντιέται με τον φίλο του και μάρτυρα - κλειδί σε μία πλατεία. Εκεί, με φανερή νευρικότητα ο 19χρονος φρόντισε να επισημάνει ότι με τη φοιτήτρια είχε τελειώσει. Ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε ότι είχε παραστεί σε αρκετά βίαια ξεσπάσματα σε βάρος κοριτσιών, τόσο του 19χρονου όσο και του 21χρονου.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση