GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρεται η διάταξη για τα μουσικά σχολεία

Σε γιορτή μουσικής μετατράπηκε η μουσική διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος που διοργάνωσαν τα Καλλιτεχνικά και Μουσικά Σχολεία ...

Σε γιορτή μουσικής μετατράπηκε η μουσική διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος που διοργάνωσαν τα Καλλιτεχνικά και Μουσικά Σχολεία της Αθήνας με αφορμή τις αλλαγές που προωθούσε το υπουργείο Παιδείας για τη λειτουργία των Καλλιτεχνικών και Μουσικών Σχολείων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Αυγή'', μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι η επίμαχη διάταξη δεν θα περιλαμβάνεται τελικά στο σχέδιο Νόμου για το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη διάταξη ''θα διαμορφωθεί στην τελική της μορφή μετά από τη συνέχιση του διαλόγου με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση