GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! "Μύλος" με τις δηλώσεις Καμμένου περί παραίτησης...

Σύγχυση προκάλεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τις δηλώσεις του περί παραίτησης τον Ιανουάριο λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπ...

Σύγχυση προκάλεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τις δηλώσεις του περί παραίτησης τον Ιανουάριο λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς χρησιμοποίησε διαφορετική διατύπωση απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην 1η Στρατιά Λάρισας και διαφορετική φρασεολογία εξερχόμενος του κτιρίου μπροστά στις κάμερες.
Συγκεκριμένα,, μιλώντας προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υπογράμμισε πως «εάν συνεχίσει και ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την πλευρά της ΠΓΔΜ, εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνοντας όλο το βάρος αυτής της ευθύνης και θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση».

Λίγο αργότερα, ωστόσο, υπογράμμισε: "Για μένα όπως ξέρετε η πάγια θέση μου είναι ότι δεν μπορώ να δεχθώ καμία συμφωνία που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Και κάλεσα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Επισκέφθηκα τα φυλάκια διότι, όπως και δημόσια έχω πει, και το είπα στους στρατιωτικούς, αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους συνοριοφύλακες που έχουμε συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια ότι μπορεί να είναι η τελευταία μου επίσκεψη. Είναι δεδομένο ότι αν ο μη γένοιτο αυτή η Συμφωνία φθάσει στη Βουλή εγώ δεν θα συνεχίσω να είμαι υπουργός Εθνικής Άμυνας και ούτε οι ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση