GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εταιρεία ζητά από χιλιάδες υπαλλήλους να επιστρέψουν το "δώρο" που τους έδωσε... κατά λάθος

Οι 4.300 εργαζόμενοι της γαλλικής ασφαλιστικής εταιρίας AXA στην Ελβετία έλαβαν κατά λάθος διπλάσιο μισθό για τον Δεκέμβριο, αν κα...

Οι 4.300 εργαζόμενοι της γαλλικής ασφαλιστικής εταιρίας AXA στην Ελβετία έλαβαν κατά λάθος διπλάσιο μισθό για τον Δεκέμβριο, αν και η χριστουγεννιάτικη αυτή έκπληξη δεν κράτησε πολύ καθώς ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τα επιπλέον χρήματα.

Το λάθος, που έκανε γνωστό η ελβετική εφημερίδα Tages-Anzeiger και επιβεβαιώθηκε από την ασφαλιστική εταιρία σήμερα, ήταν αποτέλεσμα ενός λάθους που προέκυψε μεταξύ της AXA και της τράπεζας με την οποία συνεργάζεται, ανακοίνωσε η εταιρία. Οι εργαζόμενοι μπορούν να επιστρέψουν τα χρήματα ή να τα λάβουν ως προκαταβολή για τον Ιανουάριο. Η AXA δεν ανακοίνωσε πόσα ακριβώς χρήματα καταβλήθηκαν κατά λάθος.

«Υπάρχουν και χειρότερα», δήλωσε εκπρόσωπος της AXA στην Tages-Anzeiger. «Το βασικό είναι ότι όλοι οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν για τον Δεκέμβριο, εγκαίρως πριν από τα Χριστούγεννα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση