GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη αποκαλύπτονται από τον δικηγόρο της οικογένειας της 44χρονης Ίωνα Κωσταντίνου. Ο ...



Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη αποκαλύπτονται από τον δικηγόρο της οικογένειας της 44χρονης Ίωνα Κωσταντίνου.

Ο κ. Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή "Αλήθεια με τη Ζήνα" και αναφέρθηκε στα περίεργα ευρήματα στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη. Όπως είπε, ο καθρέφτης δεν ήταν σε μια συνηθισμένη θέση, αλλά είχε μετακινηθεί προς τα δεξιά, σε μια θέση από την οποία ο οδηγός δεν μπορούσε να δει προς τα πίσω.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μετακινηθεί αφού σταμάτησε το αυτοκίνητο. Επίσης, ο καθρέφτης από το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη είχε λιώσει από τη θερμοκρασία και είχε πέσει κάτω. Όταν αποκολλήθηκε ο καθρέφτης, θρυμματίστηκε και τα γυαλάκια σκόρπισαν. Εντοπίστηκαν, όπως είπε ο δικηγόρος, ακόμη και στο πατάκι του συνοδηγού του αυτοκινήτου, κάτω από το μπιτόνι με το πετρέλαιο που βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

"Κάτω από τον μπλε κουβά, που είναι κάτω από το μπιτόνι έχουν βρεθεί γυαλάκια. Δεν βρίσκουμε όμως αυτά τα γυαλάκια ούτε στην πάνω πλευρά πλευρά του μπιτονιού ούτε στον μπλε κουβά, τα βλέπουμε μόνο από κάτω" είπε ο κ. Κωνσταντίνου.

Επίσης, τόνισε ότι στην εσωτερική ταπετσαρία της πόρτας του οδηγού, βρέθηκαν σημάδια από βενζίνη και όχι από πετρέλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση