GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό γράμμα της κοπέλας του Γιάννη Αντετοκούνμπο - ΦΩΤΟ

Σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Μαράια-Δανάη Ρίντλσπρίγκερ δεν συνηθίζει να "τραβά" τα...

Σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Μαράια-Δανάη Ρίντλσπρίγκερ δεν συνηθίζει να "τραβά" τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Δεν είναι πολύ ενεργή στο Twitter, έχει κλειδωμένο το προφίλ της στο Instagram, δεν νιώθει άνετα μπροστά στην κάμερα, έχει όμως το πιο λαμπερό χαμόγελο του κόσμου και σπάνια θα την δει κανείς "συννεφιασμένη". Την Πέμπτη, η Μαράια-Δανάη ξέσπασε στο Twitter και με ένα πολύ συγκινητικό γράμμα απευθύνθηκε σε όσους ασκούν διαδικτυακό μπούλινγκ, στέλνοντας ένα συναισθηματικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Αναλυτικά το κείμενό της:

"Δεν συνηθίζω να κάνω κάτι τέτοιο, όμως πρέπει να μιλήσω για ένα δυσάρεστο ζήτημα. Το διαδικτυακό μπούλινγκ και οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν λέξεις για να πονέσουν άλλους ανθρώπους, είναι αξιοθρήνητοι. Ένας καλός μου φίλος, μου είχε πει: "Μαράια, μη διαβάζεις σχόλια, δεν προκύπτει τίποτα θετικό από αυτά". Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, ποιος δεν διαβάζει σχόλια;

Άκουσέ με, όποιος κι αν είσαι, όσο σκληρόπετσος κι αν είσαι, οι λέξεις πονούν. Εχω δει πραγματικά άσχημα πράγματα να γράφονται για εμένα, όμως σε αυτές τις στιγμές αδυναμίας, προσπαθώ να θυμάμαι πως ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΗ! Δεν είμαι άψογη, ειδικά απέναντι σε σούπερ μόντελς, είμαι όμως ευλογημένη γιατί με αγαπούν γι' αυτό που είμαι, με αγαπά ο πιο όμορφος και προικισμένος άνδρας, όπως και η οικογένεια και οι φίλοι μου που μου ανεβάζουν το ηθικό και με υποστηρίζουν.

Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί προστατεύω την ιδιωτική μου ζωή. Αφήστε με να σας εξηγήσω. Το κάνω επειδή επιλέγω να μην εκθέτω τον εαυτό μου σε όλη αυτή την αρνητικότητα. Χρησιμοποιώ το Twitter σαν εργαλείο για να δώσω θετική σκέψη και να ενθαρρύνω, το Instagram το έχω για τους ανθρώπους που αγαπώ και με στηρίζουν.

Θέλω να πω σε όλους εκεί έξω που δεν είναι αρκετά καλοί, αρκετά έξυπνοι, αρκετά όμορφοι: Μην αφήνετε να σας εκφοβίζουν και να σας νικούν! Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που σας θεωρούν αρκετά καλούς, αρκετά έξυπνους και θα σας αγαπήσουν γι' αυτό που είστε. Αυτοί είναι οι σημαντικοί άνθρωποι και εκείνων η γνώμη και τα σχόλια θα πρέπει να σας ενδιαφέρουν. Πάντα να θυμάστε ότι αυτό το άτομο που βλέπετε στον καθρέπτη έχει τη σημαντικότερη γνώμη και ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ.

Προς όλους αυτούς που εκφοβίζουν και προς τα τρολς: Σας αγαπούν κι εσάς, όμως η αλήθεια είναι πως χρειάζεται κι εσείς να αγαπήσετε τους εαυτούς σας περισσότερο. Σταματήστε να δείχνετε τις ατέλειες κάποιου άλλου για να νιώσετε καλύτερα. Αν σβήσεις το κερί ενός ανθρώπου, δεν θα δεις το δικό σου να λάμπει περισσότερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση