GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την συνέλαβαν την ώρα που προσπαθούσε να πουλήσει την παρθενιά ανήλικης - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ρωσικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης γυναίκας που προσπαθούσε να πουλήσει την παρθενιά ανήλικ...

Οι ρωσικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης γυναίκας που προσπαθούσε να πουλήσει την παρθενιά ανήλικης.

Η γυναίκα προσπαθούσε να εκπορνεύσει την 15χρονη την οποία γνώρισε μέσω του διαδικτύου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, το ιδιαίτερο «εμπόρευμα» επί της προκείμενης ήταν η παρθενία της ανήλικης- και ο αγοραστής ήταν μυστικός αστυνομικός.

Η 22χρονη μαστροπός, η οποία ήταν από την Αγία Πετρούπολη, βρήκε πελάτη στην Μόσχα και νοίκιασε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο για τη συνεύρεση, ενώ ζήτησε από τον «πελάτη» να μην αργήσει πολύ με την κοπέλα, επειδή οι γονείς της «ήταν αυστηροί» και έπρεπε να γυρίσει σπίτι εγκαίρως. Η στιγμή της συναλλαγής (στα 650.000 ρούβλια- περίπου 8.300 ευρώ) κατεγράφη σε βίντεο.

Η 22χρονη είπε στην αστυνομία πως βρήκε το κορίτσι στα social media και την έπεισε να πουλήσει την παρθενία της, υποσχόμενη εύκολα χρήματα. Έπειτα ταξίδεψε από την Αγία Πετρούπολη στη Μόσχα και κανόνισε τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση