GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστηρό μήνυμα Καμμένου στα Σκόπια: Όσο προκαλούν η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή - ΒΙΝΤΕΟ

Αυστηρό μήνυμα προς τα Σκόπια έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο φυλάκιο επι...

Αυστηρό μήνυμα προς τα Σκόπια έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο φυλάκιο επιτήρησης «Νίκη», στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα, δηλώνοντας ότι ο αλυτρωτισμός που επιδεικνύουν τα Σκόπια, δεν οδηγεί πουθενά.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και πως οι Σκοπιανοί θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η πόρτα της Ελλάδος είναι η πόρτα της Ευρώπης και της Δύσης και αυτή η πόρτα θα παραμείνει κλειστή όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις.

«Είμαστε υπερήφανοι και για τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς τους στρατιώτες και τους εθνοφύλακες, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας παρότι πέρασαν δύσκολες, προσωπικές περιπέτειες, με την κρίση έμειναν όρθιοι. Έμειναν όρθιοι με υψηλό ηθικό, με αποφασιστικότητα, με επαγγελματισμό και ενίσχυσαν την γεωπολιτική θέση της χώρας. Και χάρη σε αυτήν ακριβώς ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της χώρας, οδηγούμαστε στην έξοδο από την κρίση. Οδηγείται η Ελλάδα σε μια καινούργια μέρα, όπου τα νέα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν με ευημερία και να μην αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κρίσης που αντιμετώπισαν οι δικές μας γενιές. Είμαστε εδώ στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Η Ελλάδα θέλει να ζήσει με ειρήνη και θα πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες ότι συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικά την Ελλάδα μαζί τους, αλλά θα πρέπει παράλληλα να καταλάβουν ότι όσο προκαλούν, όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή. Και η πόρτα της Ελλάδας είναι η πόρτα της Ευρώπης και η πόρτα της Δύσης. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση