GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ροζ σκάνδαλο στην ιταλική Βουλή - Η κάμερα "συνέλαβε" βουλευτές να ερωτοτροπούν

Έντονες συζητήσεις προκαλεί στην Ιταλία η αποκάλυψη της εφημερίδας Il Giornale ότι δύο βουλευτές δεν διατηρούν μόνον κυβερνητικές σχέσεις...

Έντονες συζητήσεις προκαλεί στην Ιταλία η αποκάλυψη της εφημερίδας Il Giornale ότι δύο βουλευτές δεν διατηρούν μόνον κυβερνητικές σχέσεις, αλλά επιδίδονται και σε ερωτικές επαφές και μάλιστα εντός κυβερνητικού κτιρίου.
Η εφημερίδα «Il Giornale» αποκάλυψε ότι οι δύο βουλευτές έχουν βιντεοσκοπηθεί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα ονόματα των εμπλεκομένων.

Η εφημερίδα «Il Tempo» αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ερωτική σχέση μεταξύ βουλευτών επισημαίνοντας ότι όλοι γνωρίζουν τα ονόματά τους. Είναι «ψηλοί και όμορφοι» ανέφερε ο διευθυντής της εφημερίδας Il Tempo, Franco Bechis.
Το θέμα έχει δημοσιοποιηθεί από πολλά ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης.

Εντυπωσιακή όμως ήταν η αντίδραση του Ετόρε Ροζάτο, του Δημοκρατικού Κόμματος που είναι αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, λέγοντας ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι αξιοποιούν τον χρόνο τους στην τουαλέτα πιο σοφά από το συνηθισμένο. «Επιτέλους, ένας καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας εδώ», είπε.
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση