GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο - "Έχω υπογράψει με τον ΠΑΟ"

Ο Ρικ Πιτίνο πάτησε ελληνικό έδαφος με πτήση από το Κεντάκι μέσω Ζυρίχης για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Εκ μέρους της πράσινης Κ...

Ο Ρικ Πιτίνο πάτησε ελληνικό έδαφος με πτήση από το Κεντάκι μέσω Ζυρίχης για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Εκ μέρους της πράσινης ΚΑΕ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας Μιχάλης Γεωργαντής, προκειμένου να υποδεχθεί τον Αμερικανό τεχνικό που εμφανίστηκε με κασκόλ του τριφυλλιού!

Ο 66χρονος προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι έχει ήδη υπογράψει στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση για εκείνον.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: ««Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη μου φορά στα 41 χρόνια της καριέρας μου που αναλαμβάνω ομάδα στη μέση της σεζόν. Έχω υπογράψει και είμαι έτοιμος να πάω στην προπόνηση στις 17:00.

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ καλό. Είναι περισσότερο φυσικό από το ΝΒΑ αυτή την στιγμή. Οι ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι πολύ ταλαντούχες, όπως η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Έχουμε ένα αρνητικό ρεκόρ το οποίο πρέπει να φτιάξουμε.

Το πρώτο που θα χρειαστεί είναι να μάθω καλά τους παίκτες. Να δω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας και μετά να αποφασίσω τι χρειαζόμαστε. Γνωρίζω ότι έχουμε ένα θέμα στο σουτ και πρέπει να φτιάξουμε άμυνες που θα δυσκολέψουν τον αντίπαλο».

ΠΗΓΗ:ΦΙΛΑΘΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση