GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πικέ σταματάει το ποδόσφαιρο - Θα γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα;

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2020 έχει πάρει ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ζεράρ Πικέ, προκειμένου να διεκδική...

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2020 έχει πάρει ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ζεράρ Πικέ, προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Ο 32 χρονος σήμερα Πικέ έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι το όνειρό του δεν είναι να γίνει προπονητής, αλλά πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας, το καλοκαίρι του 2021, όποτε και είναι προγραμματισμένες οι εκλογές.

Ο νυν πρόεδρος του κλαμπ γνωρίζει ήδη τις προθέσεις του αμυντικού και μάλιστα θεωρεί ότι αν τελικά βάλει υποψηφιότητα, έχει το χάρισμα να είναι εκείνος ο νικητής των εκλογών.

Ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως έχει ήδη στο μυαλό του τους συνεργάτες που θα ήθελε για τους «μπλαουγκράνα». Συγκεκριμένα για τον πάγκο ονειρεύεται το δίδυμο Τσάβι – Ινιέστα. Όσον αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή, σε αυτή θα ήθελε να δει τον φίλο του, Κάρλες Πουγιόλ.

Όλα καλά μέχρι εδώ, μόνο που σήμερα είναι η μέρα των Αθώων Αγίων για τους Ισπανούς, η δική τους Πρωταπριλιά! Κι έτσι, εφημερίδες και ιστοσελίδες γεμίζουν με ειδήσεις που μοιάζουν αληθινές, αλλά δεν είναι. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έκανε και η καταλανική εφημερίδα ρίχνοντας τη «βόμβα» για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

Για την προεδρία της Μπαρτσελόνα έχει βέβαια βλέψεις, αλλά αυτό ίσως συμβεί αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση