GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηχηρές απουσίες από τα Χριστούγεννα του Μπραντ Πιτ

Μάλλον το "φαρμάκι" της Αντζελίνα Τζολί έπιασε τόπο κι έτσι μόνο τα τέσσερα από τα έξι παιδιά που έχει με τον Μπραντ Πιτ...

Μάλλον το "φαρμάκι" της Αντζελίνα Τζολί έπιασε τόπο κι έτσι μόνο τα τέσσερα από τα έξι παιδιά που έχει με τον Μπραντ Πιτ επέλεξαν να κάνουν Χριστούγεννα με τον μπαμπά τους.

Ο Μάντοξ και ο Παξ αρνήθηκαν να περάσουν τις ημέρες των εορτών με τον πατέρα τους και γι αυτό ίσως ευθύνεται η Αντζελίνα που πριν από μερικές εβδομάδες είπε στον Μαντοξ, που είναι ο μεγαλύτερος υιοθετημένος γιος τους, ότι ο πατέρας του "δεν ήθελε να τον υιοθετήσουν". Η 43χρονη ηθοποιός επίσης είπε στον 15χρονο ότι ο Μπραντ Πιτ ήταν εξαγριωμένος όταν η ίδια προχώρησε τις διαδικασίες για να τον εντάξουν στην οικογένεια τους.

Οι φήμες λένε ότι ο Πιτ ήταν εξαιρετικά χαρούμενος που είχε κοντά του τα παιδιά του, σύμφωνα με το US Weekly. Αντάλλαξαν δώρα και όπως αναφέρεται, προσπαθεί να μην τα κακομαθαίνει με πολυτελή κι ακριβά δώρα αλλά σε λογικό πλαίσιο. Η επίσκεψη των παιδιών έγινε υπό επιτήρηση, ενώ ο αρμόδιος φιλοξενήθηκε στην έπαυλη του Πιτ, κάτι που είναι ο όρος της συμφωνίας για την κηδεμονία των παιδιών. Ο Μάντοξ έλειπε και από την επίσκεψη των παιδιών στις 17 Δεκεμβρίου που ήταν τα γενέθλιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση