GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουγιούκας: Έφερε νέο αέρα ο Πιτίνο

Ο Ίαν Βουγιούκας σε δηλώσεις του μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στάθηκε στα νέα πράγματα που θέλει να φέρει σ...

Ο Ίαν Βουγιούκας σε δηλώσεις του μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στάθηκε στα νέα πράγματα που θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ η έλευση του Ρικ Πιτίνο.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας σέντερ:
«Ήρθε χθες ο Πιτίνο. Έχουμε κάνει μία προπόνηση. Προσπαθεί να φέρει νέο αέρα με νέες φιλοσοφίες. Η ομάδα θέλει να παίζει κάπως διαφορετικά κυρίως στην άμυνα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο αύριο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Όπως πάντα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την έδρα μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί άλλο παιχνίδι. Μια νίκη θα μας δώσει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Το πρόγραμμα είναι ανηφορικό από εδώ και πέρα.
Σε κάθε παιχνίδι της Euroleague αν κρατήσεις τον αντίπαλο στους 70 πόντους και είσαι εύστοχος έχεις πιθανότητες να πάρεις το παιχνίδι. Το θυμόμουν. Το Λούιβιλ ήταν πανίσχυρο πρόγραμμα και παίζαμε σε μεγάλο γήπεδο. Ήταν πρόκληση για μένα και το θυμόμουν πολύ καλά».
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση