GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιλοχίας πέθανε από έμφραγμα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου - Τι καταγγέλλει η μητέρα του - ΒΙΝΤΕΟ

Την Οδύσσεια αλλά και την τραγική κατάληξη του παιδιού της, καθώς τον μετέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, περιγράφει μια γυναί...

Την Οδύσσεια αλλά και την τραγική κατάληξη του παιδιού της, καθώς τον μετέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, περιγράφει μια γυναίκα από τον Έβρο.

Το περιστατικό έγινε στις αρχές Νοεμβρίου στο Διδυμότειχο όπου ένας 39χρονος επιλοχίας έχασε τη ζωή του από έμφραγμα μέσα στο στρατιωτικό νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Προηγουμένως είχε "περιηγηθεί" από το κέντρο υγείας της περιοχής και το γενικό νοσοκομείο της περιφέρειας. Μετά από ώρες και χάνοντας πολύτιμο χρόνο, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Η μητέρα του μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, κατήγγειλε την πολύμηνη έλλειψη σε ιατρικό προσωπικό στο στρατιωτικό νοσοκομείο, αλλά και την αδικαιολόγητη καθυστέρηση αντιμετώπισης του περιστατικού έστω και με διακομιδή στη Θεσσαλονίκη.

Πρόσθεσε δε ότι ενώ έχουν περάσει 15 ημέρες που “έφυγε” το παιδί της και από το ΓΕΣ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δεν υπάρχει η παραμικρή ανακοίνωση, που να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη και ένας νέος άνθρωπος, ένα στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων, έχασε τη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, οι μόνοι γιατροί που εξυπηρετούν ασθενείς είναι ψυχολόγος, ψυχίατρος, και οδοντίατρος, σε μία Μεραρχία με 2.500 στρατιωτικούς και 1000 περίπου Αστυνομικούς.

ΠΗΓΗ:ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση