GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλονή των καλλιστείων εκδιδόταν στη Λάρισα - Αστυνομικός που παρίστανε τον πελάτη της πέρασε χειροπέδες

Στην Λάρισα συνελήφθη καλλονή που είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία ενώ πρόσφατα είχε συμμετάσχει σε τηλεοπτικό παιχνίδι, κατηγορούμενη ότι...

Στην Λάρισα συνελήφθη καλλονή που είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία ενώ πρόσφατα είχε συμμετάσχει σε τηλεοπτικό παιχνίδι, κατηγορούμενη ότι εκδιδόταν αντί 450 ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθερία", η 27χρονη φαίνεται πως υποσχόταν καυτές βραδιές γι’ αυτό και το υψηλό αντίτιμο, ενώ τα ραντεβού για την ερωτική συνεύρεση σε ξενοδοχείο της Λάρισας έκλεινε η 44χρονη προαγωγός από τη Θεσσαλονίκη, μέσω τηλεφωνημάτων.
Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη της 27χρονης καθώς ως πελάτης εμφανίστηκε αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ο οποίος της πέρασε χειροπέδες αμέσως μόλις παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 450 ευρώ. Επίσης, συνελήφθη η 44χρονη που κατηγορείται για μαστροπεία. Η 27χρονη αφέθηκε ελεύθερη ενώ η μαστροπός θα παραπεμφθεί εκ νέου ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς έλαβε προθεσμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση