GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΤΑΣΗ στη Ρόδο! Πήγαν να λιντσάρουν τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας...

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η διαδικασία της κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένη...

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η διαδικασία της κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Ροδιακή», αν και οι χώροι των δικαστηρίων θύμιζαν ''αστακό'' από την έντονη αστυνομική παρουσία, μια ομάδα συγκεντρωμένων που βρίσκονταν έξω από το μέγαρο κατάφερε να εισέλθει στο εσωτερικό και προσπάθησε να κατευθυνθεί προς το γραφείο της Ανακρίτριας Ρόδου, χρησιμοποιώντας παράλληλα υβριστικά συνθήματα.
Συγκεκριμένα, να λιντσάρουν τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία, επιχείρησαν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο του νησιού. Το περιστατικό συνέβη μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του 19χρονου αλβανικής καταγωγής και του 21χρονου Ροδίτη. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, απέτρεψαν το πλήθος. 
Πάντως για δεύτερη φορά σήμερα (σ.σ. αφού παρόμοια προσπάθεια έγινε και νωρίτερα), οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν το εξαγριωμένο πλήθος και εντός των δικαστηρίων παραμένουν μόνο όσοι είναι απαραίτητο να βρίσκονται εκεί (δικαστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι, διάδικοι κλπ).
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η "Ροδιακή" από τους χώρους εντός και εκτός του Δικαστικού Μεγάρου:
















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση