GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ρύθμιση οφειλών στην εφορία με περισσότερες δόσεις εξετάζει η κυβέρνηση

"Η ΑΑΔΕ επεξεργάζεται διάφορα σενάρια για το θέμα των δόσεων και σε κάθε περίπτωση ο προσανατολισμός είναι να αυξηθούν οι δόσ...

"Η ΑΑΔΕ επεξεργάζεται διάφορα σενάρια για το θέμα των δόσεων και σε κάθε περίπτωση ο προσανατολισμός είναι να αυξηθούν οι δόσεις για όλους όσον αφορά στην πάγια ρύθμιση χρεών" είπε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Όπως τόνισε η κ. Παπανάτσιου στην ΕΡΤ,, " υπάρχει εντολή από το Υπουργείο Οικονομικών στην ΑΑΔΕ να επεξεργαστεί κάποια σενάρια τα οποία περιμένουμε να ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα. Σίγουρα ο προσανατολισμός είναι να αυξηθούν οι δόσεις για όλους".

"Αυτό που έχουμε τώρα είναι 12 και 24 δόσεις για κάποιες ειδικές περιπτώσεις. Αυτό το 12 εξετάζεται αυτή τη στιγμή για να δούμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πιο πολλές δόσεις οι οφειλέτες", συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση