GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για τον σύντροφό της και το βίντεο με την Ιωάννα Μπέλλα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύματα σε lifestyle ιστοσελίδες και περιοδικά, ήθελαν την Ιωάννα Μπέλλα να έχει σχέση με τον Δημήτρη Μηλιώνη, τη στιγμή που ...

Δημοσιεύματα σε lifestyle ιστοσελίδες και περιοδικά, ήθελαν την Ιωάννα Μπέλλα να έχει σχέση με τον Δημήτρη Μηλιώνη, τη στιγμή που η Δήμητρα Αλεξανδράκη έφευγε από το Nomads.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλα, λύνοντας επιτέλους το μυστήριο.

«Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος.

Η Ιωάννα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. Ήταν μια συγκυρία… Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ κι εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό.

Μίλησα με την Ιωάννα Μπέλλα. Της τηλεφώνησα την ημέρα που έφευγε να πάει στην Ταϊλάνδη. Μου είπε «αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει τίποτα»! Δεν είπε σε κάτι ψέμματα, δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε οικογένεια. Έχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά! Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη. Εύχομαι η Ιωάννα Μπέλλα να πάει πολύ καλά στον διεθνή διαγωνισμό»!

Στην εκπνοή της κουβέντας, αποκαλύφθηκε και το ευχάριστο, μετά από την ερώτηση της Φαίης Σκορδά: «Το δαχτυλίδι αυτό στο έχει κάνει δώρο ο Δημήτρης»; Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Ναι, μου το έφερε μόλις ήρθε στο αεροδρόμιο».

Πηγή: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση