GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φουντώνει" το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σαρίδη - Τα θερμά λόγια των υπουργών

Tου Γιώργου Λυκουρέντζου Σε έντονο και ανοικτό φλερτ με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη επιδίδονται από το βράδυ τη...

Tου Γιώργου Λυκουρέντζου

Σε έντονο και ανοικτό φλερτ με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη επιδίδονται από το βράδυ της Δευτέρας κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης.

Σε συνέχεια της δήλωσης του κ. Σαρίδη πως δεν μπορεί να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης, τόσο ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου όσο και ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης μίλησαν με θερμά λόγια για προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και για τις οποίες ο βουλευτής είχε ζητήσει απάντηση από την κυβέρνηση αν τις στηρίζει.

Αναφορικά με την πρόταση νόμου για την παροχή δωρεάν νομικής βοήθειας σε αδύναμους δανειολήπτες ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου έκανε έμμεση αναφορά στον κ. Σαρίδη χαρακτηρίζοντας ως σημαντική τη θεσμοθέτηση της νέας νομικής βοήθειας για την υπεράσπιση των αδυνάτων.

"Ασφαλώς θα ληφθούν υπόψη πρωτοβουλίες, νομοθετικές προτάσεις και από βουλευτές πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας" είπε με νόημα ο κ. Καλογήρου. Στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε ότι τα νομοθετήματα που προωθεί η κυβέρνηση έχουν «ταξική μεροληψία» όπως έχει κι η πρόταση του Γ. Σαρίδη για τα όρια της φτώχειας.

Το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών είναι πιο ορατό από ποτέ, ωστόσο είναι άγνωστο αν αυτό θα μετεξελιχθεί και σε προσχώρηση του κ. Σαρίδη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η επιβεβαίωση αυτού του σεναρίου θα σήμαινε και τη διάλυση της Κ.Ο της Ένωσης Κεντρώων η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο όριο των βουλευτών που απαιτεί ο Κανονισμός της Βουλής.

Έμπειροι κοινοβουλευτικοί τόνιζαν με νόημα ότι η Βουλή μπορεί να βρεθεί ενώπιον σουρεαλιστικού σεναρίου στο οποίο ο κ. Σαρίδης θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό στηρίζοντας έτσι την κυβέρνηση ωστόσο θα παραμείνει στην Ένωση Κεντρώων για να μη διαλύσει την Κ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση