GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΟΡΘΩΣΗ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ της "Αυγής" από τον Μπακογιάννη και τον "χρυσαυγίτη"...

Σε διορθωτικό δημοσίευμα σχετικά με το ρεπορτάζ που αφορούσε στην επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στον Άγιο Παντελεήμονα , προχώρησε η εφη...

Σε διορθωτικό δημοσίευμα σχετικά με το ρεπορτάζ που αφορούσε στην επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στον Άγιο Παντελεήμονα , προχώρησε η εφημερίδα "Αυγή".
Σημειώνεται ότι στις 6 Δεκεμβρίου στο πρωτοσέλιδό της η "Αυγή" φιλοξενούσε φωτογραφία από την επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων στον Άγιο Παντελεήμονα, με την εφημερίδα να σημειώνει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης συνοδευόταν από τον Σπύρο Γιαννάτο τον οποίο χαρακτήριζε "χρυσαυγίτη".
Σήμερα, η εφημερίδα, έπειτα από επιστολή που εστάλη από τον δικηγόρο του κ. Γιαννάτου αναφέρει:
"Αμέσως μετά τη δημοσίευση ρεπορτάζ σχετικά με την επίσκεψη του Κ. Μπακογιάννη στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα όπου συνοδευόταν από τον Σπύρο Γιαννάτο, ο τελευταίος μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικη δήλωση διευκρινίζοντας στην εφημερίδα μας ότι με απόφαση της 28.6.2018 του Ε' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που έκρινε την έφεσή του, κρίθηκε πως καμία απολύτως σχέση δεν είχε με επεισόδια για τα οποία είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως και η "Αυγή", αγνοώντας την απόφαση αυτή, τον είχε χαρακτηρίσει ως "καταδικασμένο με αναστολή για τραμπουκισμούς".
Επιπλέον, ο κ. Γιαννάτος μέσω του εξώδικου δηλώνει στην εφημερίδα ότι "ουδέποτε υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής ή έχει κατηγορηθεί για εγκληματική συμπεριφορά", καθώς στο ρεπορτάζ της 6.12.2018 τον χαρακτηρίσαμε ως "γνωστό χρυσαυγίτη με δράση στη γειτονιά". Η "Αυγή", πιστή στις αρχές της δεοντολογίας, δημοσιεύει σήμερα τις διορθώσεις που ο Σ. Γιαννάτος μας έστειλε μέσω του δικηγόρου του Θανάση Πλεύρη και αφορούν τόσο την αθώωσή του στο Εφετείο όσο και τη διαβεβαίωση περί μη πολιτικών σχέσεων του πρώτου με τον κόμμα της Χ.Α."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση