GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο Κατσίφα

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν λάβει οι αλβανικές Αρχές για το 40ημερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που θα γίνει στις 12 το μεση...

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν λάβει οι αλβανικές Αρχές για το 40ημερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στους Βουλιαράτες.
Την Παρασκευή, οι αλβανικές Αρχές έβαλαν μπλόκο ακόμη και σε συγγενείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα που να περάσουν τα σύνορα για να παραστούν στο μνημόσυνο. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι δημοσιογράφοι έπρεπε να περιμένουν έως και δύο ώρες στα σύνορα για να ελεγχθούν τα στοιχεία τους ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου από τη Μόσχα.
Την ώρα του μνημόσυνου, Αλβανοί εθνικιστές διοργανώνουν αντισυγκέντρωση ενάντια στον ελληνικό εθνικισμό όπως λένε, με σύνθημα "να σώσουμε την Αλβανία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση