GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιονίζει στην Ευρυτανία - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Χιονίζει από το πρωί σε πολλές περιοχές της Φθιώτιδας και σε ολόκληρη την Ευρυτανία. Από νωρίς το πρωί το κύμα κακοκαιρίας εμφανίστηκε μ...

Χιονίζει από το πρωί σε πολλές περιοχές της Φθιώτιδας και σε ολόκληρη την Ευρυτανία.
Από νωρίς το πρωί το κύμα κακοκαιρίας εμφανίστηκε με έντονα φαινόμενα την Κεντρική Ελλάδα και ειδικά την ορεινή περιοχή του Τυμφρηστού και τα Βαρδούσια, ενώ πιο ανατολικά έντονη χιονόπτωση παρουσιάζεται στην Όθρυ.
Στη Ράχη Τυμφρηστού το χιόνι είναι στους 15 πόντους και χρειάζονται αλυσίδες από το 56ο χμ, της ΕΟ Λαμίας - Καρπενησίου και μέχρι τη σήραγγα «Παύλος Μπακογιάννης».
Χιονόπτωση έχει και στο Καρπενήσι και σε ολόκληρη την Ευρυτανία, με προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Αλυσίδες πάντως χρειάζονται και στο κομμάτι Καρπενησίου - Αγρινίου στη θέση «Μπαγασάκι» (6η έως 12η χθ) και πιο κάτω μεταξύ 35ου έως 39ου χμ.
Στη Φθιώτιδα επίσης όλα τα ορεινά διαμερίσματα ξύπνησαν ντυμένα στα λευκά.
Έντονη χιονόπτωση υπάρχει στο «16» και συγκεκριμένα από το 13ο χμ και μέχρι το 22ο της ΕΟ Λαμίας - Δομοκού, χωρίς να έχει δοθεί σήμα για αλυσίδες, καθώς τα συνεργεία της Περιφέρειας ενεργούν ασταμάτητα από το πρωί.
Ωστόσο όσοι οδηγοί χρειάζεται να κινηθούν στο ορεινό και ημιορεινό οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των τροχονόμων.
ΠΗΓΗ:lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση