GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντετοκούνμπο: Φανταστικό που είμαστε πρώτοι στην Ανατολή

Οι Μπακς είναι η πρώτη ομάδα στην Ανατολή έπειτα από 35 ματς (25-10), αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αφήνει το πόδι από το γκάζι...

Οι Μπακς είναι η πρώτη ομάδα στην Ανατολή έπειτα από 35 ματς (25-10), αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αφήνει το πόδι από το γκάζι.

“Είναι φανταστικό που είμαστε πρώτοι στην Ανατολή, γιατί η σκληρή μας δουλειά αποδίδει. Έχουμε παίξει πολύ καλά σε αυτά τα 35 πρώτα ματς. Δεν είναι εύκολο να είσαι το νούμερο ένα στην Ανατολή, αλλά το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ο εαυτός μας και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Οι άλλες 14 ομάδες πλέον μας κυνηγούν και το δύσκολο είναι να παραμείνουμε πρώτοι” είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε:

“Πρέπει να παραμείνουμε διψασμένοι και έχουμε πάρα πολλά να βελτιώσουμε ακόμη. Η ομάδα αυτή έχει μεγαλώσει, έχουμε νέο γήπεδο και νέο προπονητή. Ελπίζω το 2019 να μας βρει έτοιμους να κάνουμε μεγάλα πράγματα”.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση