GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως: Το γεύμα στο πρώτο ραντεβού αποκαλύπτει την πορεία της σχέσης

Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες εάν θέλουν να γοητεύσουν την ή τον συνοδό τους τρώνε λιγότερο κατά τη διάρκεια του...

Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες εάν θέλουν να γοητεύσουν την ή τον συνοδό τους τρώνε λιγότερο κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού.

Πειράματα των Αμερικανών ερευνητών έδειξαν ότι αν ο/η συνοδός που κάθεται απέναντι στο τραπέζι είναι γοητευτικός/ή τότε η κατανάλωση των θερμίδων μειώνεται κατά 20%.

“Μπορεί να ειπωθεί ότι οι άνθρωποι υιοθετούν την άποψη ‘είσαι ό,τι τρως’. Οπότε κάνουν επιλογές χαμηλές σε θερμίδες, σε μία προσπάθεια να δείξουν πιο υγιείς και πιο γοητευτικοί”, εξηγούν οι ερευνητές στη σχετική δημοσίευσή τους στο Appetite.

Εάν κάποιος παραγγείλει γεύμα πλούσιο σε θερμίδες, αυτή η επιλογή μπορεί να δείξει έλλειψη ενδιαφέροντος για την εικόνα και για την προσωπική υγεία.

Τα συμπεράσματα αυτά προέκυψαν από ανάλυση των δεδομένων 600 ανδρών και γυναικών που είπαν με κάθε λεπτομέρεια στους ερευνητές από την Καρολίνα τι επέλεγαν να φάνε όταν είχαν απέναντί τους κάποιον που τους άρεσε πολύ ή όχι και τόσο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση