GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξώδικο του Γιάννου Παπαντωνίου στον Νίκο Παπανδρέου

Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκο Παπανδρέου, απευθύνει από τις φυλακές Κορυδαλλού ο προφυλακισθείς πρώην υπου...

Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκο Παπανδρέου, απευθύνει από τις φυλακές Κορυδαλλού ο προφυλακισθείς πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, με αφορμή συνέντευξη του συγγραφέα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου μεταξύ άλλων δηλώνει ότι δεν πρόκειται να επωμιστεί ο ίδιος τις αμαρτίες άλλων αναφερόμενος σε πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
«Καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Όπως ο Άκης, ο Γιάννος και κάθε πολιτικός που ενθυλάκωσε χρήματα του Δημοσίου. Γι’ αυτή την πράξη του, όμως, δεν φέρει ολόκληρη την ευθύνη η παράταξή του. Συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, σε όλες τις κοινωνίες και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αρνούμαι ως Νίκος Παπανδρέου να κουβαλάω στους ώμους μου τις αμαρτίες των άλλων», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του γιου του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιάννου Παπαντωνίου ο οποίος απάντησε με εξώδικο.
Ο κ. Παπαντωνίου κατηγορεί τον κ. Παπανδρέου πως με όσα είπε εναντίον του έδωσε «καύσιμη ύλη στην κυβερνητική μηχανή στην επιχείρησή της να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της χώρας, ώστε να αφαιμάξει πολιτικά την παράταξη, που άλλαξε την Ελλάδα και ίδρυσε ο πατέρας σας, Ανδρέας Παπανδρέου».
Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για «ασύμμετρη και συκοφαντική προπέτεια» και αναφέρει πως «δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του Δημοσίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση