GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της μικρότερης κόρης του Τραμπ - Γνωρίστηκαν στην Ελλάδα - ΦΩΤΟ

Η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γιου ενός δισεκατομμυριούχου από τη Ν...

Η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γιου ενός δισεκατομμυριούχου από τη Νιγηρία, ο οποίος ονομάζεται Μάικλ Μπούλος και πλέει σε... πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίστηκαν τον φετινό Ιούλιο, ενώ η Τίφανι βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με τη Lindsay Lohan.

Οι δυο τους "έδεσαν" από την πρώτη στιγμή, ενώ δημοσιεύματα θέλουν τη μικρή κόρη του Αμερικανού Προέδρου να πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών μαζί με τον νέο της σύντροφο ο οποίος φέρεται να έχει γνωρίσει τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς της. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν ο πατέρας της εγκρίνει τη σχέση της δεδομένων και των... απαξιωτικών σχολίων που έχει κάνει για τη Νιγηρία, όπως αναφέρει το site standard.co.uk.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση