GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΛΗΝΕΣ! Πηγαίνουν στα Σκόπια ακόμη και... για τσιγάρα

Στη Γευγελή της ΠΓΔΜ η αγορά θυμίζει... ελληνική πλατεία με τα τοπικά καταστήματα να γεμίζουν με επισκέπτες από περιοχές της Βόρειας Ελλά...

Στη Γευγελή της ΠΓΔΜ η αγορά θυμίζει... ελληνική πλατεία με τα τοπικά καταστήματα να γεμίζουν με επισκέπτες από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Όπως αναφέρει σήμερα το Έθνος, τα τσιγάρα που κάποιος στην Ελλάδα τα πληρώνει πάνω από 4 ευρώ, στη Γευγελή τα βρίσκει με 1,20 ευρώ , το ανδρικό κούρεμα δεν ξεπερνάει τα 2,5 ευρώ , ενώ ένα γυναικείο χτένισμα είναι μόλις στα 3 ευρώ. Στις οδοντιατρικές υπηρεσίες αν και πολλές φορές έχει καταγγελθεί πως η ποιότητα τους είναι πολύ χαμηλή οι διαφορές είναι μεγάλες.
Ένα σφράγισμα μπορεί να κοστίζει όλα κι όλα 10 ευρώ και ένα εμφύτευμα 500 ευρώ. Οι τιμές στα αγροτικά προϊόντα φούρνου, αρτοσκευάσματα και γλυκά είναι περίπου στο 50% των τιμών που κάνει κυρίως τους κατοίκους του Κιλκίς να επισκέπτονται πολύ συχνότατα τα χωριά της ΠΓΔΜ ακόμη και για τα ψώνια της ημέρας.
Στην αγορά της ΠΓΔΜ ένα κιλό μοσχαρίσιο κρέας κοστίζει μόλις 6 ευρώ, το χοιρινό πωλείται από 3 ευρώ και 1 κιλό αρνί κοστίζει μόλις 3,5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση