GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου

Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο Τζορτζ Μπους έδειχνε να χάνεται... Λες και η ζωή έφευγε από μέσα του σιγά σιγά. Δεν σηκωνόταν...

Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο Τζορτζ Μπους έδειχνε να χάνεται... Λες και η ζωή έφευγε από μέσα του σιγά σιγά. Δεν σηκωνόταν καθόλου από το κρεβάτι, σταμάτησε να τρώει και διαρκώς κοιμόταν. Όλα προμηνούσαν ότι το τέλος πλησίαζε, περιγράφει δημοσίευμα των New York Times σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του 42ου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέιμς Μπέικερ ο Γ' έφθασε στο κτήμα του στο Χιούστον την Παρασκευή το πρωί για να δει πώς είναι η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Ξαφνικά εκείνος άνοιξε τα μάτια και αναρωτήθηκε: "Πού πηγαίνουμε Μπέικερ;"

"Στον Παράδεισο" απάντησε ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.

"Εκεί θέλω να πάω" πρόσθεσε ο Τζορτζ Μπους.

Περίπου 13 ώρες μετά θα έφευγε από τη ζωή περιτριγυρισμένος από φίλους, στενούς συνεργάτες και μέλη της οικογένειάς του.

Ενώ το τέλος ήταν κοντά, ο γιος του Τζορτζ Ουίλιαμ Μπους, επίσης πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, του τηλεφώνησε από το σπίτι του στο Ντάλας, για να του πει αντίο. Έβαλε ανοιχτή ακρόαση για να τον ακούσει. Του είπε ότι υπήρξε υπέροχος πατέρας και ότι τον αγαπούσε.

«Κι εγώ σ’ αγαπώ» είπε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και λίγο μετά έφυγε από τη ζωή στα 94 του χρόνια σύμφωνα με τους New York Times.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση