GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ του καιρού με καταιγίδες και χιόνια...

Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου ξεκίνησε η επιδείνωση του καιρού, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες εντοπίζονται κυ...

Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου ξεκίνησε η επιδείνωση του καιρού, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες εντοπίζονται κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο. Παράλληλα, χιονοπτώσεις εκδηλώνονται στα ορεινότερα τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας., σύμφωνα με τo meteo.gr.
Έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής, τα κατά τόπους έντονα φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στον νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες έως το πρωί της Κυριακής, ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.
Την Κυριακή τα έντονα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στη Βόρεια Ελλάδα και στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα όπου θα έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται το νησί του Καστελλόριζου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι βροχερός, σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική και νοτιά νησιωτική χώρα και αρχικά στο Ιόνιο, ενώ τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ στα ανατολικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση