GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαλίζει η πολυτέλεια του ιδιωτικού αεροπλάνου που μεταφέρει τον Λιονέλ Μέσι - ΦΩΤΟ

Περίπου 13,5 εκατομμύρια ευρώ κόστισε το ιδιωτικό αεροσκάφος που μισθώνει εταιρεία για λογαριασμό του Λιονέλ Μέσι προκειμένου ο Αρ...

Περίπου 13,5 εκατομμύρια ευρώ κόστισε το ιδιωτικό αεροσκάφος που μισθώνει εταιρεία για λογαριασμό του Λιονέλ Μέσι προκειμένου ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα να απολαμβάνει την ιδιωτικότητά του και να ταξιδεύει μέσα στην πολυτέλεια και μαζί με τη σύζυγό του Αντονέλα και τους τρεις γιους τους.

Το αεροσκάφος περιέχει όλα τα κομφόρ και τις πολυτέλειες, ενώ ο ίδιος ο Μέσι παρήγγειλε κάποιες αλλαγές προσδίδοντας το δικό του στιλ.

Διαθέτει 16 θέσεις οι οποίες μετατρέπονται σε οκτώ κρεβάτια, καθώς και δύο τουαλέτες και μια κουζίνα, ενώ στις σκάλες του είναι τυπωμένα τα ονόματα όλης της οικογένειας. Τo πτερύγιο του αεροσκάφους κοσμεί το Νο 10 που φέρει και η φανέλα του σουπερστάρ της μπάλας. Το πολυτελές ιδιωτικός αεροσκάφος παρολίγο να μετατραπεί σε νέο πονοκέφαλο για τον Μέσι καθώς αρχικά ειπώθηκε ότι το είχε αγοράσει ο ίδιος αντί 13,5 εκατ. ευρώ, ενώ ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την ισπανική φορολογική Αρχή. Στη συνέχεια διευκρινίστηκε ότι ανήκει σε εταιρεία στην Αργεντινή, η οποία το μισθώνει. 

Οι φωτό από την Daily Mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση