GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αντετοκούνμπο για τον τσακωμό του με τον Καντέρ: Δεν μου αρέσει το «βρώμικο» παιχνίδι - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν sweep στις φετινές αναμετρήσεις τους με τους Νιου Γιορκ Νικς και παρόλο που οι μεταξύ τους αγώνες δεν εί...

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν sweep στις φετινές αναμετρήσεις τους με τους Νιου Γιορκ Νικς και παρόλο που οι μεταξύ τους αγώνες δεν είχαν τον αναμενόμενο ανταγωνισμό, οι εντάσεις δεν έλειψαν.

Πέρα, λοιπόν, από το περιστατικό με το κάρφωμα του Χεζόνια στον Αντετοκούνμπο, η βραδινή (112-96) επικράτηση των «ελαφιών» είχε μία ακόμη στιγμή κόντρας ανάμεσα στον Έλληνα φόργουορντ και τον Ενές Καντέρ.

Ο τελευταίος ήρθε face to face με τον σταρ των Μπακς και αποβλήθηκε στην τελευταία περίοδο (9:56) μετά από αψιμαχία των δύο παικτών για ένα φάουλ. Όπως ήταν λογικό, οι δύο πρωταγωνιστές ερωτήθηκαν για το συμβάν και έδωσαν την δική τους εκδοχή και αιτιολογία

«Στο τέλος της ημέρας οφείλω να βοηθήσω την ομάδα μου και να παραμείνω στο παιχνίδι. Έμεναν 8-9 λεπτά και σκεφτόμουν μόνο να συνεχίσω το ματς ως το τέλος. Απλώς δεν μου αρέσει το "βρώμικο" παιχνίδι το οποίο ρισκάρει την δική μου υγεία και των συμπαικτών μου. Δεν μου αρέσει», ανέφερε από την πλευρά του ο Αντετοκούνμπο.

Στον αντίποδα, ο Καντέρ, ο οποίος είχε δεχτεί χτύπημα στο μάτι σε διεκδίκηση με τον Μέικερ, δήλωσε έκπληκτος για την αποβολή του με διπλή τεχνική ποινή υπογραμμίζοντας: «Νομίζω ότι ο Γιάννης έκανε κίνηση προς το καλάθι και τον σταμάτησα. Δεν σφυρίχτηκε καν φάουλ. Και μετά είχαμε τον μικρό καβγά. Είχα ματώσει και χρειαζόμουν ράμματα. Ο γιατρός μου έκανε ράμματα και τώρα μου λέτε ότι αποβλήθηκα».

Τέλος, θέση στο περιστατικό πήρε και ο τραυματίας Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος με μήνυμά του στο instagram έγραψε: «Αυτό που έγινε ήταν σκ@τ@! Ο βοηθός των Μπακς πρέπει να βάλει τον κ@λο του κάτω πριν αρπάξει τον Ενές με τον τρόπο αυτό. Πιάσε τους δικούς σου παίκτες, όχι της αντίπαλης ομάδας».

Δείτε και το βίντεο με τον τσακωμό:

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση