GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκιστ: Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί

Ο Τζέιμς Γκιστ στάθηκε στα σημεία που οδήγησαν στη νίκη τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει, ενώ μίλησε με τα ...

Ο Τζέιμς Γκιστ στάθηκε στα σημεία που οδήγησαν στη νίκη τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντίνο Μήτογλου.

«Είμαι εφτά χρόνια στον Παναθηναϊκό και ξέρω τι σημαίνει η πίεση του να παίζεις εδώ. Αυτό πρέπει να μένει εκτός των αποδυτηρίων. Όλοι έχουν την γνώμη τους, καταλαβαίνω πως νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί. Είναι δύσκολο να κερδίζεις μετά από τρεις ήττες. Κάθε νίκη είναι σημαντική», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Γκιστ στη κάμερα της Nova, προτού προσθέσει:

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να βελτιωθούμε, μπορείς να μάθεις και από τις ήττες και από τις νίκες. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να λύσουμε όλα τα προβλήματα».

Σχετικά με το ρεκόρ των 200 εμφανίσεων στην Euroleague, ο Αμερικανός ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι ευλογημένος για την καριέρα μου. Υπήρξαν άσχημες στιγμές, καλές στιγμές. Το θέμα είναι να μπορείς να συνεχίζεις».

Όσον αφορά τον Ντίνο Μήτογλου ανέφερε: «Ελπίζω να συνεχίσει και να χτίσει σε αυτή την εμφάνιση. Παίζουμε πολύ "1 εναντίον 1" στην προπόνηση. Μου αρέσει που έχει αυτοπεποίθηση αλλά πρέπει να συνεχίσει».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση