GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκινεί ο Νεϊμάρ: Δεν είχαμε λεφτά για μπισκότα και υποσχέθηκα στη μητέρα μου… - ΒΙΝΤΕΟ

Μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή σε συνδυασμό με τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα έκανε ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ...

Μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή σε συνδυασμό με τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα έκανε ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε στο κανάλι «O Primo Rico» στο youtube και ανέφερε πως όταν μικρός, η οικογένειά του δεν μπορούσε να αγοράσει μπισκότα και τότε είχε υποσχεθεί στη μητέρα του πως θα γίνει πλούσιος και θα φτιάξει εκείνος ένα εργοστάσιο για να έχει όσα μπισκότα θέλει.

«Η μητέρα μου όποτε θυμάται αυτή την ιστορία βάζει τα κλάματα... Μου έλεγε “θα στα χρωστάω γι' αυτή την εβδομάδα και ίσως σου πάρω την επόμενη, όταν θα πληρωθεί ο μπαμπάς. Τότε της είχα πει “μια μέρα θα γίνω πλούσιος, θα ανοίξω ένα εργοστάσιο με μπισκότα και θα τρώω όποτε θέλω”.

Στην ηλικία των 14-15 ετών κατάλαβα πλέον ότι θα μπορούσα να έχω ό,τι ήθελα και να μη λείψει τίποτα από την οικογένειά μου αν έκανα τα πράγματα σωστά στο ποδόσφαιρο. Αν άφηνα τους γονείς μου να με βοηθήσουν και να πάρουν την καλύτερη απόφαση για εμένα σε αυτή την ηλικία που άρχισαν να εμφανίζονται οι σκάουτερ, ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά...», ανέφερε ο διεθνής άσος της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση