GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας ενδιαφέρει: Ανάκληση πλαστικής κουτάλας από τον ΕΦΕΤ - ΦΩΤΟ

Την απόσυρση πλαστικής κουτάλας, στην οποία διαπιστώθηκε μετανάστευση πρωτοταγών αρωματικών αμινών σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνου...

Την απόσυρση πλαστικής κουτάλας, στην οποία διαπιστώθηκε μετανάστευση πρωτοταγών αρωματικών αμινών σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν τα ανώτατα νομοθετικά επιτρεπόμενα όρια, ζήτησε ο ΕΦΕΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ:

«Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση του προϊόντος "πλαστική κουτάλα", στην οποία διαπιστώθηκε μετανάστευση πρωτοταγών αρωματικών αμινών σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν τα ανώτατα νομοθετικά επιτρεπόμενα όρια.

Πρόκειται για κουτάλα σούπας nylon, προέλευσης Κίνας, με την εμπορική ονομασία "NAVA Misty" (33cm), μαύρου – γκρι χρώματος, με αριθμό παρτίδας (Lot) 111.13.03.18. Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την επιχείρηση που διακινεί το εν λόγω προϊόν την άμεση ανάκληση / απόσυρση από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το αναφερόμενο προϊόν (φωτογραφίες κάτωθι), να μην το χρησιμοποιήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση