GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση για τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της στο Μάτι

Μήνυση κατά του κρατικού μηχανισμού για την τραγωδία στο Μάτι κατέθεσε η οικογένεια της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου τ...

Μήνυση κατά του κρατικού μηχανισμού για την τραγωδία στο Μάτι κατέθεσε η οικογένεια της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη. 

Ο αδερφός του συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, Κωνσταντίνος Τουρναβίτης μίλησε στο Star και ξεσπά για τον άδικο χαμό του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς, ζητώντας απαντήσεις. 

«Ελπίζω να βγει η αλήθεια.Υπάρχουν δυο σκέλη.Το ένα είναι ο εμπρησμός.Ποιος, πώς και γιατί. Έγιναν μια σειρά από τραγικές ενέργειες από αυτούς που είχαν τη ευθύνη», λέει ο αδελφός της ηθοποιού.

Ο Κώστας Τουρναβίτης έψαχνε με τα ίδια του τα χέρια, για ώρες, σε στεριά και θάλασσα, να βρει τον αδελφό του και την ηθοποιό. Τον πρόλαβαν τα κακά μαντάτα. Σήμερα βρέθηκε στην εισαγγελία Αθηνών και κατέθεσε μήνυση εναντίον όσων του στέρησαν τους δικούς του ανθρώπους.

Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της, τη "μαύρη Δευτέρα" βρίσκονταν στο εξοχικό τους στο Μάτι και ετοιμάζονταν να φύγουν για διακοπές στην Άνδρο. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Οι φλόγες κατασπάραξαν το σπίτι τους, το αυτοκίνητο τους. Εκείνοι έτρεξαν να σωθούν και εγκλωβίστηκαν στο οικόπεδο της φρίκης μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση