GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "καρφιά" της Αλεξανδράκη για την Μπέλλα - ΒΙΝΤΕΟ

Τα είπε όλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε με το φημολογούμενο ειδύλλιο που είχε η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέ...

Τα είπε όλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε με το φημολογούμενο ειδύλλιο που είχε η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα με τον σύντροφό της, όσο εκείνη βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη. Και για πρώτη φορά, ρίχνει ευθύνες για όσα συνέβησαν στην Σταρ Ελλάς.

Καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, «The 2Night Show» η Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε:

«Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη! Δεν γίνεται όλο το βράδυ να έχει μιλήσει μόνο δύο φορές μαζί του και η μία από τις δύο να είναι σε βίντεο. Όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ.

Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Δεν θέλω να ξανά αναφερθώ στην Ιωάννα. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατεύσω με χίλιους τρόπους, εκείνη δεν έκανε το ίδιο. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πηγή: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση