GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανθός: Υπάρχουν αυταπόδεικτες πολιτικές ευθύνες για τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας

Για πρώτη φορά έχουμε θεσμική διερεύνηση σκανδάλων στην υγεία δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, στην εκπομπή "Επόμενη Μέρα&qu...

Για πρώτη φορά έχουμε θεσμική διερεύνηση σκανδάλων στην υγεία δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, στην εκπομπή "Επόμενη Μέρα" της ΕΡΤ1 με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.
Υπάρχουν αυταπόδεικτες πολιτικές ευθύνες για τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, ανέφερε ο υπουργός τονίζοντας πως οι πολίτες απαιτούν όσοι έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.
H NΔ έχει χάσει την ψυχραιμία της, ανέφερε, επισημαίνοντας πώς αποτελεί αντιπερισπασμό το πόρισμα της ΝΔ για το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Όλοι ήξεραν ότι υπήρξε διαχρονική σκανδαλώδης διαχείριση του δημόσιου χρήματος, τόνισε ο Α. Ξανθός υπογραμμίζοντας πως στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ λειτουργούσαν με νοοτροπία μαφίας και 8 στελέχη του έχουν παραπεμφθεί για κακουργήματα.
Εμείς θέλουμε ένα νέο κοινωνικό ήθος στη δημόσια υγεία, ανέφερε ο υπουργός επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να ποινικοποιήσουμε την πολιτική αντιπαράθεση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση