GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ανοίγει την Τρίτη η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα - Τι είπε ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ

H ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα θα ανοίξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύ...

H ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα θα ανοίξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) Αναστάσιο Τάγαρη επισημαίνοντας πως "αύριο αναμένεται να δημοσιευθεί η ΚΥΑ και στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα όπως πέρυσι".

‘Οπως είπε ο κ. Τάγαρης στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1” Πρώτη Είδηση”, η πληρωμή του κοινωνικού μερίσματος αναμένεται να γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, διευκρινίζοντας πως η πλατφόρμα δεν θα κλείσει μετά, προκειμένου να κάνουν αιτήσεις όσοι δεν προλάβουν ή αντιμετωπίσουν προβλήματα. Μάλιστα συνέστησε σε όσους πολίτες είχαν πρόβλημα πέρυσι σε ΑΜΚΑ και ΑΦΜ να πάνε στα ΚΕΠ να τα διορθώσουν τώρα και να μην περιμένουν να ανοίξει η πλατφόρμα.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε πως για τους συνταξιούχους άνω των 70 θα «τρέξει» αυτόματα η αίτηση για καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, ωστόσο αν δουν ότι δεν τους έχει καταβληθεί, τότε θα μπορούν να κάνουν αίτηση για να το λάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση